Onze aanpak

De overstap naar in-house is een ingrijpende koerswijziging die veel vergt van uw organisatie, maar u volledige controle geeft over uw marketingbeleid.

Inhousing.agency begeleidt uw organisatie bij het inhousing proces en helpt mee om direct uw marketing processen door te lichten en opnieuw in te richten. In nauw overleg ontwikkelen wij een op uw situatie toegespitst implementatietraject, selecteren we de benodigde systematiek voor (digitale) marketing/kanalen, mediabuying, planning, tracking en targeting.

Inhousing.agency biedt een stapsgewijze aanpak, waarbij wij samen met u uw marketing operatie inrichten en verbeteren.

vehicles-on-road-1738991

Assessment &

strategie-bepaling

Assesment
Samen met u evalueren wij de bestaande bureaurelaties, waar valt waarde toe te voegen en waar kunnen marketing activiteiten naar de eigen operatie worden overgeheveld. Maar belangrijker nog: wat heeft u nodig en waar wilt u naar toe?

Inhousing.agency maakt een analyse van uw huidige marketing aanpak, media strategie, team, processen en benodigde skills. Wat zorgt er voor dat u de komende jaren met behulp van uw marketing aanpak substantiële groei zult bereiken.

Strategiebepaling
Wij reviewen, verbeteren en implementeren uw (digitale) data gedreven marketing strategie. Samen met u en uw team bepalen wij de strategie voor de komende jaren en definiëren de roadmap. Welke technologie is noodzakelijk, welke media en marketing strategie zorgt naar verwachting voor de beste resultaten en welke skills en specialisten zijn noodzakelijk binnen uw team.

Van impact analyse

naar implementatie

Risico en impact analyse

Is  uw organisatie voldoende voorbereid voor de transitie naar inhouse? Bestaat er een risico dat gedurende de transitie resultaten lager kunnen uitvallen? Dit voorkomen we door een duidelijke analyse en stappenplan te maken zodat snel op fluctuaties kan worden geanticipeerd. Capaciteitstekort? Wij verzorgen de tijdelijke bemensing.

Start

We kunnen van start. De strategie en roadmap vormen de blauwdruk van de implementatie. Welke kanalen zullen worden ingezet, welke bijpassende kanaal technologie is noodzakelijk, hoe formeren we het juiste team en hoe worden de processen geïntegreerd in de operatie. Dit doen wij samen met uw team of als “kwartiermakers”. Wij richten het voor u in en trainen uw team, zodat zij vervolgens zelfstandig aan de slag kunnen.

Technologie implementatie

Inhousing.agency helpt u bij het kiezen en implementeren van de juiste marketing technologie. Van Consumer Data Platform tot dashboarding, van programmatic trading desk tot marketing automation tooling. Door de jarenlange ervaring versnellen wij het implementatie proces.

Ready

to rock!

Training
Wij durven te stellen dat wij de beste experts tot onze beschikking hebben. Onze specialisten helpen u graag mee uw kennis te vergroten en te verdiepen. Van merkstrategie tot mediabuying, van CRO tot creatie, van search tot social; Inhousing.agency verzorgt voor uw en uw team maatwerktrainingen gestoeld op uw marketingbeleid.

Werving
Het juiste talent niet aanwezig binnen uw organisatie? Wij helpen u mee bij het vinden van de juiste specialisten. Wij helpen u met het definiëren van de functieprofielen, skillsets en persoonliijkheden voor uw team.
Voor inhouse creatie zijn wij door de samenwerking met Pascal’s Angels altijd verzekerd van een ruim aanbod van freelancers voor concept, design en copy. Door de samenwerking met Post & Kornet bieden wij direct toegang tot personen met uitgebreide bureauervaring.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Inhousing.agency via het contactformulier of bel met Steven Pieneman (06-50459131).

Wij leggen u graag uit hoe wij uw digitale marketing transformatie kunnen versnellen.

Aanpak

Start typing and press Enter to search