publisher_services

Publisher transformatie

Veel publishers staan onder druk qua digitale transformatie. Jaren geleden is al de overstap gemaakt van analoog naar online. De online media consumptie stijgt alsmaar door, maar de groei in abonnee,- en advertentie-inkomsten stagneert. Nederlandse sitebezoekers betalen niet graag voor digitale content en “global players” als Google en Facebook nemen een steeds grotere hap uit de advertentiebestedingen.

Inhousing.agency biedt uitgevers ondersteuning op het gebied van commerciële strategie én executie voor zowel business to business én business to visitor. Onze specialisten voorzien in direct advies voor marketing van uw titels, optimalisatie van de huidige advertising sales en helpen mee bij het formuleren van uw meerjaren strategie.

Marketing van titels

Aansprekende content vormt de kernactiviteit van publishers. Dit is echter geen garantie voor een trouwe lezer schare. Inhousing.agency optimaliseert de kanalen waar u uw content deelt en helpt u om meer nieuwe bezoekers en herhaalbezoeken te creëren. Dat doen wij data gedreven.

Het genereren en actionable maken van bezoek en lezersdata is essentieel voor het bestaansrecht van publishers.  Hoe vertoon je de juiste content op het juiste moment aan de juiste lezers? Inhousing.agency helpt u bij abonnee werving en het verhogen van het aantal contactmomenten. Hoe doen we dat? Door de integratie en optimalisatie van data platformen én gerichte marketing acties.

 

tvback
publisher

 

 

Adops optimalisatie

In samenwerking met uw adops team verbeteren wij uw huidige advertentieposities, yieldmanagement en reporting. Directe ondersteuning om uw programmatic en branded content aanbod te optimaliseren. Inhousing.agency heeft ruime ervaring met de meeste sell side platforms en en helpt juist daar waar nodig.

Wij verzorgen de integratie van 1st, 2nd en 3d party data binnen uw advertising systematiek en aanbod. Zo creëren wij een optimaal speelveld voor zowel branding als performance gericht advertenties voor uw adverteerders en eigen abonnee werving.

 

Verbetering van de salespropositie en aanpak

Met jarenlange ervaring in zowel advertising sales als trading aan mediabureauzijde bieden wij u een unieke combinatie van kennis die direct kan bijdragen aan uw digital,- en cross media sales.

Wij helpen u met het optimaliseren van uw advertisingpropositie, scherpen uw aanbod aan en finetunen de marktbenadering. Hands-on door directe ondersteuning bij sales of training van het bestaande salesteam.

Met een stapsgewijze aanpak creëren wij een duidelijke roadmap naar een verbeterde salesorganisatie met een verbeterd aanbod en haalbare targets.

arrows-close-up-dark-energy-394377
mobile

Meer weten

Wilt u meer weten over onze aanpak en wat wij kunnen betekenen voor de winstgevendheid van uw publishing organisatie. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leggen u graag uit op welke wijze wij u verder kunnen helpen in de digitale transformatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steven Pieneman – 06-50459131

Babs van Gisbergen – 06-17246865

Harm Schweigman – 06-52070396

Start typing and press Enter to search